Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Lipovina Božović: Brzo i efikasno riješiti otvorena pitanja u vezi sa KAP-om

Ministarstvo ekonomskog razvoja još jednom apeluje na sve nadležne insitucije da u okviru svojih ingerencija preduzmu neophodne korake u cilju što bržeg i efikasnijeg rješavanja svih otvorenih pitanja u vezi sa KAP-om

Državna sekretarka Ministarstva ekonomskog razvoja, Milena Lipovina Božović, zajedno sa saradnicima, posjetila je danas postrojenja KAP-a u okviru redovnih aktivnosti kako bi se bolje upoznala sa načinom poslovanja kompanije, saopšteno je iz tog Ministarstva.

Tom prilikom, menadžment Uniprom KAP-a je zajedno sa predstavnicima Ministarstva obišao proizvodne pogone i detaljno ih upoznao sa kompletnim proizvodnim procesom, kao i planovima kompanije za naredni period.

Državna sekretarka je još jednom podsjetila da je stečaj u ovoj kompaniji uveden 2013. godine,t e da sve odluke u KAP-u sprovodi stečajni upravnik, kao i da je Ministarstvo ekonomskog razvoja uputilo Zahtjev Upravi za inspekcijske poslove da iz domena svojih nadležnosti izvrše kontrolu uslova rada u kojima posluje kompanija.

“Ministarstvo ekonomskog razvoja početkom ove sedmice održalo je sastanke sa predstavnicima radnika, stečajnim upravnikom i generalnim menadžerom KAP-a na kojima se raspravljalo o aktuelnim dešavanjima”, ističe Lipovina Božović.

Ministarstvo ekonomskog razvoja još jednom apeluje na sve nadležne insitucije da u okviru svojih ingerencija preduzmu neophodne korake u cilju što bržeg i efikasnijeg rješavanja svih otvorenih pitanja u vezi sa KAP-om.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve