Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

”PRESUDNA AKCIJA” U BOBI PROTIV KORUPCIJE: Krivična prijava protiv Rožajke jer je u koverat zamjeniku direktora Zavoda za zapošljavanje poslala 50 eura!

Ova akcija, po svemu sudeći, predstavlja ,,presudan udarac'' u borbi protiv korupcije u Crnoj Gori s obzirom na ,,ogroman'' iznos koji se pominje. 

Službenici Uprave policije su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama podnijeli krivičnu prijavu protiv I.M. (51) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršila krivično djelo davanje mita, saopšteno je iz Uprave policije.

“Policija je postupala po prijavi M.V. zamjenika direktora Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, koji je prijavio da je 4. maja 2022. godine, putem pošte dobio kovertu sa dopunom dokumentacije koju je poslala I.M. iz Rožaja, a koja je konkurisala za program za zapošljavanje lica sa evidencije Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. Tom prilikom u koverti sa dopunom dokumentacije osumnjičena je poslala i jednu manju kovertu u koju je stavila novčanicu od 50 eura, a koverat naslovila za M.V”, navodi se u saopštenju.

Rožajska policija je, kako su naveli, prikupila obavještenja od I.M. i o događaju obavijestila nadležnog tužioca koji je naložio da se protiv nje podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivčno djelo davanje mita.

Ova akcija, po svemu sudeći, predstavlja ,,presudan udarac” u borbi protiv korupcije u Crnoj Gori s obzirom na ,,ogroman” iznos koji se pominje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zeković
14.06.2022-14:36 14:36

Bože mili jadnoga li pkušaja MITA, a još jedniejeg zamjenika direktora M.V. A moga li joj čoče vrnut te pare istim kovertom i istom poštom, uz napomenu da je nešto pogrešno skontala. U u nevolji, sirotinja oče da griješi! M.V. je dokazao svoju nepodmitlivost, Policija svoju agilnost, a Tužioc svoju profesionalnost. Zato vrijeme, po sopstvenoj izjavi legendarni javni PODMIĆIVAČ, Bato Carević od SAO Budv, i dalje se šepuri i zlostav lja cijelu Crnu Goru, a razni ministri i vlade koje su ga unaprijedili u CARA SAO BUDVA NEDODIRLJIVOG, slobodno i nesmetano obavljaju svoje časne rabote. Sirotinjo, ne samo Bogu, nego… Pročitaj više »

Super Hik
14.06.2022-16:11 16:11

Ahaha kakva banana država koja hoće da bude deo EU. :)