Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Konferencija o ekonomiji Montenegro 2023: Ekonomski horizont Regiona

Kao i prethodnih godina, tokom trajanja Konferencije biće organizovani bilateralni susreti privrednika regiona, što je šansa za uspostavljanje saradnje među privrednicima na konkretnim poslovnim aranžmanima

Konferencija o ekonomiji Montenegro 2023, koja će se održati 11. i 12. oktobra u hotelu Splendid, u Budvi, pokušaće da, u okviru glavne teme „Ekonomski horizont Regiona”, razmotri pitanja važna za ekonomsku budućnost ovih prostora, saopšteno je iz Privredne komore Crne Gore PKCG.

“Na jednom od najznačajnijih ekonomskih događaja, koji se organizuje na prostoru Zapadnog Balkana, u nastojanju da kroz dijalog dođu do odgovora važnih za poslovnu zajednicu regiona i šire, te za društvo u cjelini, u svojim izlaganjima kroz pet panela : Kriza traje, Zelena tranzicija u EU i na Zapadnom Balkanu – de iure i de facto, Kreatori politika, da li se čujemo, Inovacije: Pre(D)uzmi ideju, Održivost evropskih integracija i perspektive članstva u EU, govoriće predstavnici poslovne i akademske zajednice naše zemlje i regiona, uvaženi ekonomski stručnjaci, te eksperti međunarodnih institucija i drugi”, najavili su iz PKCG.

Kao i prethodnih godina, tokom trajanja Konferencije biće organizovani bilateralni susreti privrednika regiona, što je šansa za uspostavljanje saradnje među privrednicima na konkretnim poslovnim aranžmanima.

Privredna komora Crne Gore od 2010. godine organizuje Konferenciju o ekonomiji, koja je prepoznata kao izuzetno važan ekonomski događaj u Regionu, kako sa aspekta aktuelnosti tema koje pokreće sa govornicima na najvišem nivou, tako i mogućnosti poslovnog povezivanja, kao dodatne vrijednosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve