Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Izgradnja puteva, aerodroma i marine bi bili značajni za Ulcinj

Izgradnja i unapređenje puteva, realizacija projekta bulevara Majka Tereza, valorizacija Štoja kroz izgradnju aerodroma i izgradnja marine bili bi značajni za Opštinu Ulcinj, ocijenjeno je tokom današnjeg sastanka ministra saobraćaja i pomorstva Osmana Nurkovića i predsjednika tamošnje lokalne uprave Ljora Nrekića

Izgradnja i unapređenje puteva, realizacija projekta bulevara Majka Tereza, valorizacija Štoja kroz izgradnju aerodroma i izgradnja marine bili bi značajni za Opštinu Ulcinj, ocijenjeno je tokom današnjeg sastanka ministra saobraćaja i pomorstva Osmana Nurkovića i predsjednika tamošnje lokalne uprave Ljora Nrekića.

Foto: Cdm

Kako je saopšteno iz Opštine Ulcinj, Nrekić je predočio Nurkoviću prioritetne projekte uprave za čiju je realizaciju neophodna podrška Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

“Ministar je izrazio zadovoljstvo susretom, istakavši da su slični razgovori neophodni kako bi se predočile teme koje su od zajedničkog interesa, na kojima mogu raditi i donijeti konkretna rješenja”, naveli su u Opštini.

Sastanku su, između ostalih, prisustvovali i predsjednik Skupštine opštine Iljir Čapuni i potpredsjednica Opštine Hadidža Đoni.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve