Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Električni mopedi od juče u voznom parku Pošte Crne Gore

Kako su istakli, nabavkom vozila i mopeda koji ispunjavaju ekološke kriterijume Pošta Crne Gore prati trendove evropskih poštanskih uprava i poštuje standarde iz oblasti zaštite životne sredine

Poštari-dostavljači Pošte Crne Gore će svojim korisnicima pošiljke uskoro dostavljati i električnim mopedima.

“Nakon brendiranja, novi mopedi će biti upućeni našim kolegama u svim regionalnim centrima. Nabavka 40 električnih mopeda nastavak je elektrifikacije voznog parka Kompanije koja u ovom trenutku ima pet dostavnih i tri putnička električna vozila”, saopšteno je iz Pošte Crne Gore.

Modernizacija i povećanje kapaciteta voznog parka intenzivirano je, ističu, prethodne dvije godine tokom kojih je nabavljeno i 180 novih mopeda namijenjenih poštarima-dostavljačima.

“Ove investicije predstavljaju jedan od preduslova za poboljšanje kvaliteta usluge dostave, te samim tim i zadovoljstva naših korisnika”, navodi se u saopštenju.

Kako su istakli, nabavkom vozila i mopeda koji ispunjavaju ekološke kriterijume Pošta Crne Gore prati trendove evropskih poštanskih uprava i poštuje standarde iz oblasti zaštite životne sredine.

“Većina narednih nabavki vozila biće upravo vozila bez emisije štetnih gasova. Podsjetimo, Pošta Crne Gore je nabavke električnih vozila realizovala uz podršku Fonda za kvalitet Svjetskog poštanskog saveza i Fonda za zaštitu životne sredine Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve