Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bulatović: Jugozapadna obilaznica je od velike važnosti za Glavni Grad i Crnu Goru

''Jugozapadna obilaznica'' podrazumijeva izgradnju saobraćajnice bulevarskog tipa koja povezuje cetinjsku sa nikšićkom magistralom

Vršilac dužnosti direktora Uprave za nekretnine mr Marko Bulatović sastao se danas sa Oliverom Injac, gradonačelnicom Podgorice.

Gradonačelnica Podgorice je izazila zahvalnost na operativnosti vršioca dužnosti direktora Uprave za nekretnine i istakla važnost kvalitetne saradnje koja je od bitnog značaja za realizaciju kapitalnog projekta Glavnog Grada „Jugozapadna obilaznica“ koja podrazumijeva izgradnju saobraćajnice bulevarskog tipa koja povezuje cetinjsku sa nikšićkom magistralom.

„Prvenstveno, koristim priliku da se zahvalim na srdačnom prijemu jer smatram da kvalitetan model saradnje uz redovnu komunikaciju doprinosi profesionalnom djelovanju kako Uprave za nekretnine tako i Opštine Podgorica. Projekat „Jugozapadna obilaznica“ je od velike važnosti ne samo za Glavni Grad već i za Crnu Goru i nadam se da ćemo poslužiti kao dobar primjer saradnje lokalnih uprava i državnih institucija“, izjavio je vršilac dužnosti direktora Uprave za nekretnine mr Marko Bulatović.

Sastanku je prisustvovala samostalna savjetnica Uprave za nekretnine Milena Milošević kao pravnik sa višegodišnjim iskustvom, Jelena Milović Radović, rukovoditeljka Službe gradonačelnice i Milica Kadović, direktorica Direkcije za imovinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve