Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

BS: Vijest o odobrenih 112 miliona eura bespovratnih sredstava potvrda uspješnog rukovođenja MKI od strane Ibrahimovića

Ovo je još jedan potvrda uspješnog rukovođenja Ministarstva kapitalnih investicija od strane mr Ervina Ibrahimovića u 43. Vladi Crne Gore, saopšteno je iz Bošnjačke stranke

Danas je i zvanično u Briselu potvrđeno da će EU dodijeliti bespovratnu podršku u iznosu od 112,6 miliona eura za rekonstrukciju dionice Bar-Golubovci u dužini od 39,6 km željezničke pruge, što predstavlja najveći grant ikada koji je dodijeljen Crnoj Gori. Ovo je još jedan potvrda uspješnog rukovođenja Ministarstva kapitalnih investicija od strane mr Ervina Ibrahimovića u 43. Vladi Crne Gore, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava koje je Ministarstvo kapitalnih investicija obezbijedilo za proteklih godinu i po dana iznosi preko 160 miliona eura.

“Ovo je i svojevrsna potvrda od strane EU partnera, da su kadrovi BS odgovorno i državnički rukovodili državnim institucijama”, navodi BS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Huso Rozaje
08.12.2023-23:48 23:48

Gospodin Ibrahimovic nama u Rozajama nemoze Vodu da obezbijedi vec 5 godina bez vode zivimo ,samo jedan Kilometer kaze svake godine ce biti a od toga Dace bog