Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Bivši željezarci i dalje na krovu fabrike: Ove sedmice očekuju dobre vijesti iz EPCG

Prema riječima predstavnika metalurga Ivana Vujovića, oni su i dalje, danonoćno, na krovu upravne zgrade preduzeća u kome su godinama radili i čekaju da im se ispune zahtjevi

Prošla je i polovina januara, a bivši žljezarci još čekaju da im se obrati neko iz EPCG, koja je posljednjih dana prošle godine objelodanila da je potpisala ugovor s turskom kompanijom Tosjali o preuzimanju imovine vrijedne 20 miliona eura.

Prema riječima predstavnika metalurga Ivana Vujovića, oni su i dalje, danonoćno, na krovu upravne zgrade preduzeća u kome su godinama radili i čekaju da im se ispune zahtjevi.

“Koliko znamo ove sedmice bi EPCG trebala da uplati prvu ratu turskom investitoru i to bi sve ovih dana trebalo da se ovjeri kod notara. Za očekivati je da se odmah potom i osnuje novo preduzeće kako su čelnici EPCG, pa i lokalne uprave i Vlade Crne Gore najavili, a onda bi bi trebalo da se rješava i naše pitanje. Naravno, nestrpljivi smo, želimo da radimo i to ponavljamo mjesecima unazad”, kaže Ivan Vujović, uvjeren da će, ipak, vrlo brzo stići dobre vijesti iz nacionalne elektroenergetske kompanije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve