Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Aranitović: Radnici Vodovoda nijesu primili platu prvi put u posljednje 23 godine

Aranitović je ocijenila da je posebno skandalozno ostaviti zaposlene bez zarada u mjesecu u kojem roditelji spremaju djecu za školu, a mnogi od njih to rade uz plaćanje podstanarskih kirija

Odbornica DPS-a u Skupštini Glavnog grada, senija Aranitović, saopštila je danas radnici Vodovoda prvi put u 23 godine nijesu primili platu.

“Zbog nesposobnosti gradske uprave radnici Vodovoda, prvi put u posljednje 23 godine, nijesu primili platu. Umjesto najavljenih i nerealnih povećanja koja je PES najavljivao u izbornoj kampanji, nova vlast u Glavnom gradu nije u stanju ni da isplati postojeće zarade uprkos tome sto im je na računu ostavljeno više od 17 miliona eura”, navela je on na mreži X, nekadašnjem Tviteru.

Aranitović je ocijenila da je posebno skandalozno ostaviti zaposlene bez zarada u mjesecu u kojem roditelji spremaju djecu za školu, a mnogi od njih to rade uz plaćanje podstanarskih kirija.

“Pozivam/o Glavni grad da hitno isplati plate kako zaposlene koji časno i odgovorno rade svoj posao ne bi doveli u još težu situaciju od postojeće”, poručila je Aranitović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve