Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Američka kompanija International Bridge biće domaćin sajma poslova u Crnoj Gori 11 i 12. oktobra

Kako je saopšteno iz ove kompanije, ovaj događaj potencijalnim kandidatima različitih profila nudi vandrednu priliku da se uključe u intervjue otvorenog tipa, steknu uvide o industriji iz prve ruke i dublje spoznaju dinamičan svijet e – trgovine, transporta pošiljki i logistike

International Bridge (IB), renomirano ime u oblasti transportne logistike i pametnih rješenja u domenu e – prodaje, najavljuje sajam poslova u Crnoj Gori 11. i 12.oktobra.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, ovaj događaj potencijalnim kandidatima različitih profila nudi vandrednu priliku da se uključe u intervjue otvorenog tipa, steknu uvide o industriji iz prve ruke i dublje spoznaju dinamičan svijet e – trgovine, transporta pošiljki i logistike.

Festival će se održati u Kancelariji International Bridge-a (prostorije nekadašnjeg “Modis”-a) 8. marta, br. 80/1, Podgorica od 14 do 19 časova.

“Uzbuđeni smo što ćemo upoznati talentovane pojedince željne učenja i rasta. Ovaj sajam poslova je više od intervjua – radi se o razmjeni znanja, jačanju veza i predstavljanju dinamične internacionalne kulture International Bridge-a”, izjavila je Kristina Karalić, šefica osoblja ove kompanije.

Pozivaju se kandidati svih profila i iskustva, sa dobrim znanjem engleskog jezika, da prisustvuju događaju koji predstavlja svojevrsno svedočanstvo posvećenosti International Bridge-a njegovanju talenata, promovisanju različitosti i jačanju svoje globalne zajednice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve