Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Air Serbia povećava broj letova: Između Beograda i Tivta 26 puta nedjeljno

“Tivat i Podgorica su dvije naše ubedljivo najfrekventnije destinacije, sa 216 povratnih letova koje ćemo obaviti u avgustu, ispred Ciriha sa 84 i Londona sa 71 povratnim letom", rekao je generalni direktor Air Serbija Dankan Nejsmit.

Air Serbia povećaće tokom avgusta broj letova između Beograda i Tivta, pa će do kraja mjeseca na toj relaciji saobraćati do 26 puta sedmično.

 

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić naveo je da je Air Serbia važan partner za crnogorsku kompaniju, s obzirom da su prošle godine ka i iz Crne Gore prevezli više od 245.000 putnika.

“Ove godine rast je još veći, što nas izuzetno raduje, a posebno uvođenje linije NišTivat koja je dodatno ojačala našu saradnju”, rekao je Orlandić. Prema njegovim riječima, takav promet govori o velikom interesovanju za Crnu Goru kao turističku destinaciju i doprinosi jačanju crnogorske privrede.

“Očekujemo da će do kraja godine Aerodromi Crne Gore opslužiti 2,6 miliona putnika, a našem rastu snažan zamajac daju partneri kao što je Air Serbia”, naglasio je Orlandić.

U zajedničkom saopštenju srpske nacionalne avio-kompanije i Aerodroma Crne Gore navodi se da će putnici na raspolaganju imati skoro 2.000 sjedišta više na avionima Airbus i ATR iz flote Air Serbie.

“Air Serbia će tokom avgusta između svojih baza u Beogradu i Nišu i Tivta obaviti čak 123 povratna leta”, navodi se u saopštenju i dodaje da je Air Serbia 16. jula uvela direktne letove između Niša i Tivta, koji će se do početka zimske sezone obavljati tri puta sedmično.

Generalni direktor Air Serbia Dankan Nejsmit kazao je da je ta avio-kompanija posvećena razvoju saobraćaja sa Crnom Gorom, izuzetno važnim tržištem.

“Tivat i Podgorica su dvije naše ubedljivo najfrekventnije destinacije, sa 216 povratnih letova koje ćemo obaviti u avgustu, ispred Ciriha sa 84 i Londona sa 71 povratnim letom. Pojačan intenzitet letova ka Tivtu ne iznenađuje, imajući u vidu da je u pitanju popularno turističko odredište u čijoj blizini se nalazi veliki broj omiljenih destinacija za odmor putnika”, istakao je Nejsmit.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve