Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Xbox šalje obavještenje: CoD Black Ops 6 stiže na Game Pass

Pojedini korisnici Game Passa već su dobili obavještenje direktno od Xbox-a, sa porukom koja potvrđuje Black Ops 6 kao igru koja će kasnije ove godine biti objavljena na pretplati paralelno kad i u prodaji

Čini se da će objava video-igre Call of Duty: Black Ops 6 na Game Pass biti potvrđeno i pijre nego sama igra izađe.

Pojedini korisnici Game Passa već su dobili obavještenje direktno od Xbox-a, sa porukom koja potvrđuje Black Ops 6 kao igru koja će kasnije ove godine biti objavljena na pretplati paralelno kad i u prodaji.

Ne zna se, međutim, na koju tačno Game Pass pretplatu stiže ova igra koja će u redovnoj prodaji koštati 80 eura.

Brojne su pretpostavke kako će dolazak novog CoD-a na Game Pass podići cenu te pretplatničke usluge, ili možda uvesti još jedan rang pretplate.

Biće interesantno da se vidi hoće li se u Xboxu odmah odlučiti za transparentnost (četiri mjeseca prije objave igre) ili će pretplatnike držati u neizvjesnosti prije naknadnog razjašnjavanja kojim će tačno pretplatnicima Black Ops 6 biti dostupan.

Treba naglasiti da Game Pass tehnički gledano ima tri ranga – Core, standardni i Ultimate.

Dok Core po nižoj cijeni nudi tek manji katalog igara (i pristup online multiplayeru), standardni i Ultimate rang imaju donekle istu ponudu igara, s tim što Ultimate rang na Xboxu uključuje i igre iz EA Play kataloga koje nijesu dostupne u standardnom rangu pretplate.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve