Petak, 1 Marta, 2024
Rubrika:

TikTok uvodi dugme za osvježavanje

Zahvaljujući novoj funkciji korisnicima se više neće pojavljivati isti sadržaji ili sadržaji koji su već gledali

Veliki broj korisnika TikToka je do sada pokazalo „dosadu“ jer više puta vide iste video snimke. Kako bi se ovakva situacija u budućnosti izbjegla TikTok uvodi dugme za osvježavanje. Zahvaljujući novoj funkciji korisnicima se više neće pojavljivati isti sadržaji ili sadržaji koji su već gledali.

Novo dugme se testira od februara i pružiće mogućnost korisnicima da resetuju svoje preporuke u prvobitno stanje kao da su ponovo kreirali TikTok. To prije svega znači da imaju pred sobom „neispisanu tablu svojih interesovanja“ i da im se neće pojavljivati sadržaji koji su slični onima koje su pratili do sada ili isti sadržaji.

Image Credits: TikTok

Nova funkcija briše sve i omogućava korisnicima da počnu iznova da dobijaju nove preporuke na osnovu ažuriranih preferencija i interakcija. Dajući korisnicima mogućnost da ažuriraju svoje fidove kad god požele. TikTok se nada da će aplikaciju učiniti dinamičnijom i privlačnijom za korisničku bazu.

Nova funkcija je značajan korak za TikTok koji se u prošlosti suočavao sa kritikama zbog svog neprozirnog algoritma i nedostataka kontrole korisnika nad preporukama sadržaja. Uvođenjem dugmeta za osvežavanje TikTok pokazuje posvećenost pružanu personalizovanijeg i prilagodljivijeg korisničkog iskustva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve