Nedjelja, 21 Aprila, 2024
Rubrika:

Testiran prvi preklopni vodootporni telefon na svijetu Samsung Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 na prvu izgleda glomazno i neobično za držati u rukama, kao da držite dva uređaja, što je i normalno s obzirom na veliki ekran.

Samo desetak dana od zvaničnog predstavljanja Samsung Galaxy Z Fold 3 pametnog telefona portal Klix.ba vam donosi recenziju kojom želimo obrazložiti zbog čega je upravo ovaj uređaj dovoljno dobar, što je i tvrdnja kompanije Samsung Electronics.

“Da li je dobro dovoljno dobro?” dio je kampanje Samsunga kojom su najavili revoluciju preklopnih telefona i u tome su uspjeli plasiranjem prvog vodootpornog preklopnog pametnog telefona na svjetsko tržište. Međutim, to nije jedina prednost ovog uređaja, mnogo njih je osvojilo naše simpatije, ali krenimo od baterije koju smo u 24 sata ovog testa punili samo jednom.

Samsung Galaxy Z Fold 3 na prvu izgleda glomazno i neobično za držati u rukama, kao da držite dva uređaja, što je i normalno s obzirom na veliki ekran. Ali, nakon nekoliko sati, navikli smo se na njegove dimenzije i veoma teško je nakon nekoliko dana korištenja Z Fold 3 uređaja neki drugi uređaj držati u rukama. S obzirom na to da na debljinu i samu izdržljivost i čvrstoću otvaranja uređaja, Z Fold 3 nudi i neki poseban osjećaj sigurnosti za korištenje. Dosta je tanji od svog prethodnika, ali ima i manju bateriju od 4400 mAh.

U videu možete pogledati test kamere u noćnim i idealnim uslovina, veoma usporeno snimanje, test igranja igre na uređaju, test stabilizacije slike i drugo..

Baterija ovog kapaciteta ne predstavlja neki veći problem s obzirom na to da smo tokom testiranja uređaja slabije koristili unutrašnji ekran, pa se brža potrošnja baterije i ne osjeti toliko. Naravno, veći displej nudi i više mogućnosti, posebno za poslovne korisnike uz pomoć Multi-Active Window opciji gdje veliki displej dijelite na dvije aplikacije pa imate osjećaj kao da koristite dva mobilna uređaja zadovoljavajućih dimenzija displeja.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve