Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

Snapchat+ nastavlja da raste

Snapchat+, premium usluga koja obožavaocima nudi ekskluzivne funkcije, ima više od 5 miliona pretplatnika koji plaćaju, objavio je Snap

Snapchat-ova usluga pretplate za najposvećenije korisnike nastavlja da raste.

Snapchat+, premium usluga koja obožavaocima nudi ekskluzivne funkcije, ima više od 5 miliona pretplatnika koji plaćaju, objavio je Snap.

Za godinu dana 5 miliona korisnika

Prekretnica dolazi nakon što je usluga, koja je pokrenuta prošlog juna, prešla 3 miliona registracija u aprilu. To je još uvijek samo djelić od 750 miliona ljudi koji koriste Snapchat svakog mjeseca, ali to je značajan broj za kompaniju, koja je nastojala da poveća izvore prihoda koji nisu oglašavani.

Kako Blumberg ističe, izvršni direktor Snap-a Evan Spiegel rekao je da je njegov „srednjoročni cilj“ dostići 10 miliona korisnika koji plaćaju Snapchat+.

Snapchat je koristio generativne AI alate i druge ekskluzivne funkcije da privuče korisnike da se prijave za uslugu od 4 dolara mjesečno. Kada je kompanija prvi put predstavila svoj MiAI chatbot i, odnedavno, svoju generativnu AI selfi funkciju, alati su u početku bili ograničeni na pretplatnike koji plaćaju.

Druge pogodnosti, kao što je mogućnost provjere koliko puta prijatelji pregledaju vašu priču i ekskluzivna prilagođavanja Bitmoji-ja, treba da se dopadnu iskusnim korisnicima.

Relativni uspjeh Snapchat+ pretplate je u suprotnosti sa X Premium-om (ranije poznat kao Tvitter Blue), koji je Elon Musk učinio središnjim dijelom svoje strategije za revitalizaciju poslovanja kompanije društvenih medija koja se bori. X nije zvanično objavio broj pretplatnika, ali je jedan istraživač, u razgovoru za Mashable, nedavno procijenio da je taj broj manji od milion.

IzvorPCPRESS

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve