Subota, 24 Februara, 2024
Rubrika:

Sada možete da igrate video igre i na YouTubeu

YouTube je pokrenuo servis Playables, koji predstavlja kolekciju malih igara koje mogu da se igraju preko YouTube sajta

Google je počeo sa novim YouTube Premium testom, koji pretplatnicima omogućava igranje malih igrica, pod nazivom Playables, a sve preko YouTube sajta i aplikacija.

Kada pomislite na sva različita mjesta na kojima možete da nađete video igre i načine na koje možete da ih igrate, vjerovatno prvo pomislite na računar, ili možda neku konzolu. Tu su i telefoni i tablet uređaji, a potom i striming gejming usluge.

Vjerovatno je malo onih koji pomisle na YouTube kada je igrane video igara u pitanju. Sada je i to moguće.

YouTube je pokrenuo servis Playables, koji predstavlja kolekciju malih igara koje mogu da se igraju preko YouTube sajta. Dostupne su na bočnoj traci u okviru YouTube sajta ili aplikacije, ali će vam za to biti potrebna YouTube Premium pretplata, kao i da učestvujete u testiranju.

Korisnicima, koji bi željeli da na ovaj način isprobaju igre, mogu da izaberu između nekoliko naslova. Ovo uključuje Angry Birds Showdown, Brain Out, Daily Solitaire, The Daily Crossword i 8 Ball Billiards Classic.

Sve igre su besplatne (ne uključujući pretplatu naravno), a iz YouTubea kažu da će moći da se igraju do 28. marta 2024. godine.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve