Nedjelja, 23 Juna, 2024
Rubrika:

Nintendo i konzola koja je prilagođena bolničkim uslovima

Proizvod se bazira na Nintendo Switchu, te do korisnika stiže sa manjim modifikacijama koje omogućavaju da se jedinice lakše premeštaju iz sobe u sobu

Boravak u bolnici nikada nije prijatno iskustvo, a Nintendo i fondacija Starlight namjeravaju da to promijene uz pomoć Starlight Nintendo Switch Gaming stanica koje isporučuju u bolnice širom Sjedinjenih Američkih Država.

Starlight Nintendo konzola je predstavljena još 2019. godine, te je tada distribuirana jednoj dječjoj bolnici u Vašingtonu. Prilagođena konzola se sada šalje u još više bolnica, budući da je zbog pandemije povećan broj onih koji više vremena provode u bolničkim krevetima. Proizvod se bazira na Nintendo Switchu, te do korisnika stiže sa manjim modifikacijama koje omogućavaju da se jedinice lakše premeštaju iz sobe u sobu.

Svaka konzola stiže sa po više od 25 igara – od Super Mario Party do The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Jedinice su dizajnirane tako da ispunjavaju bezbjednosne uslove, a kreatori tvrde da su dragocjene u doba izolacije, budući da svima koji vole video igre, a posebno najmlađima, olakšavaju i skraćuju vrijeme provedeno u bolničkom krevetu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve