Utorak, 21 Marta, 2023
Rubrika:

Najnovija hit igra prodata u dva miliona primjeraka za samo jedan dan

Igra se razlikuje od drugih igara ovog žanra po tome što sadrži elemente horor igara. Što znači da nismo sami na ostrvu. Ostrvo je puno kanibalističkih plemena koja vas neprestano vrebaju. Mnogo puta možete i da ih vidite. a da vam ništa ne urade tako da nikada ne znate njihov sljedeći potez

Prošlog mjeseca, igra Sons of the Forest koja je ušla u “early access”, postala je hit svjetskih proporcija. Tako je već prvog dana prodata u nevjerovatnih dva miliona primjeraka. Od tad igra se konstantno nalazi pri vrhu Steam-ovih top lista.

Nevjerovatan uspjeh Sons of the Forest igre djeluje kao da je došao niotkuda, ali sama igra je u fazi izrade već godinama. Kanadski tim Endnight Games, koji je pažljivo radio na igri, ujedno je i sam razvio svoj stil survival igara, po kojem su već i prepoznatljivi.

Sons of the Forest je survival igra u kojoj ste vi kao igrač bačeni u nemilosrdnu divljinu, a cilj je da preživite što je duže moguće (logično). Vi ste član specijalne jedinice koja je otišla u misiju spašavanja milijardera i njegove porodice na velikom, prašumskom ostrvu. Nakon uvodne animacije, vaš helikopter se ruši i ostavlja vas nasukanog na plaži bez ikakve opreme (koja je vjerovatno završila na dnu okeana).

Sons of the Forest kao i većina igara preživljavanja simulira osnovne ljudske potrebe kao što su glad, žeđ, nivo energije, a isto tako i temperaturu i vrijeme koji utiču na samo igranje. Vaš prvi zadatak je da obezbijedite svoje fizičke potrebe, locirate pitku vodu, lovite, napraviti sklonište itd. Igra dozvoljava određenu kreativnost kod kreiranja samog skloništa, od malih šatora do velikih koliba.

Igra se razlikuje od drugih igara ovog žanra po tome što sadrži elemente horor igara. Što znači da nismo sami na ostrvu. Ostrvo je puno kanibalističkih plemena koja vas neprestano vrebaju. Mnogo puta možete i da ih vidite. a da vam ništa ne urade tako da nikada ne znate njihov sljedeći potez.

Sons of the Forest je definitivno vrijedna igranja, iako je još u early access-u. Ovaj naslov je dostojan nastavak originalnog The Forest-a iz 2014. godine i imamo utisak da hajp oko igre nije neopravdan.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve