Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

Na Facebook Messenger se vraća popularna funkcija

Iako danas Facebook nije toliko popularan kao neke druge društvene mreže, njegov Facebook Messenger još uvijek koristi ogroman broj ljudi.

Ranije je ova aplikacija bila dio Facebooka, ali kasnije je predstavljena kao samostalna aplikacija. To je omogućilo prostor korišćenja Messengera iako nemate Facebook profil. Messenger sada dobija novu nadogradnju.

Messenger nije tako bogat funkcijama kao što je to npr. WhatsApp. Međutim, aplikacija nije ni tako siromašna i nudi neke solidne opcije. Meta je sada objavila da Messenger dobija novu nadogradnju za svoje end-to-end (E2EE) šifrovane razgovore.

To znači da možete koristiti funkcije aplikacije, uključujući teme za chat, emodži reakcije i još mnogo toga za end-to-end razgovore.

Do sada ova mogućnost nije postojala na Messengerovim end-to-end chatovima, ali s novim ažuriranja, ona je konačno tu.

Osim toga, korisnici takođe dobijaju funkciju postavljanja različitih fotografija profila grupe.

Ono što je predstavlja veliki povratak jeste Chat Bubbles. Sigurno se većina vas sjeća Messengerovih Bubbles-a koje smo mogli da prevlačimo na početni ekran i preko svih aplikacija, kao i da veoma brzo pristupamo chatu i meniju na Messengeru.

Kontakti se nalaze u plutajućem balonu i kada ga dodirnete otvara vam se direktno chat s određenom osobom. Ova funkcija je prije izvesnog vremena bila ukinuta, ali konačno se vratila, jer je Meta izgleda shvatila da su korisnici bili itekako zadovoljni njom.

Sve ove funkcije zajedno stižu s novom nadogradnjom Messenger aplikacije. Međutim, Meta je na svom službenom blogu navela da nisu svi još dobili nadogradnju, te da se ona uvodi postepeno širom svijeta. U svakom slučaju, očekuje se da ona veoma brzo stigne.

Izvorb92.net

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve