Adria Security Summit, godišnja konferencija i izložba bezbjednosne industrije u Jadranskoj regiji, održaće se 18. i 19. septembra 2019. u hotelu Aleksandar Palace u Skoplju u Sjevernoj Makedoniji. U fokusu konferencije i sajma nisu samo tradicionalna bezbjednosna rješenja već i najnovije tehnologije poput vještačke inteligencije, interneta stvari i pametnih tehnologija za provjeru identiteta.

Foto: screenshot youtube

Summit je idealna platforma za prikupljanje informacija o trenutnom stanju sektora bezbjednosti i uspostavljanje novih kontakata. Tradicionalno će okupiti sve učesnike u prodajnom lancu, od proizvođača do krajnjih korisnika, koji posluju na tržištu video-nadzora, kontrole pristupa, protivprovale, vatrodojave, fizičke i mehaničke zaštite, sajber bezbjednosti, pametnih domova, interneta stvari i drugo.

Proizvođači, distributeri, zastupnici, instalateri, sistem-integratori, konsultanti i krajnji korisnici iz svih tržišnih vertikala okupiće se na jednom mjestu. Više od 80 kompanija predstaviće se na preko 3.000 metara kvadratnih izložbenog prostora.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve