Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Zeković i Filipović: Pružićemo miran civilizivan otpor proruskoj propagandi u Crnoj Gori

Saša Zeković i Ljubomir Filipović su došli na skup da iskažu svoj protest i iskažu svoje nezadovoljstvo jer prostor hotela koji je u većinski državnom vlasništvu koristi kao platforma za širenje ruske propagande

Večeras se na terasi hotela Mogren organizuje promocija filma dopisnika IN4S-a sa ratišta u Ukrajini Igora Damjanovića u organizaciji IN4S-a, Udruženja Novinara Crne Gore i Miholjskog zbora.

Aleksandar Saša Zeković i Ljubomir Filipović su došli na skup da iskažu svoj protest i iskažu svoje nezadovoljstvo jer prostor hotela koji je u većinski državnom vlasništvu koristi kao platforma za širenje ruske propagande.

“Filipović i ja smo na terasi Mogrena u Budvi na kojoj se očekuje projekcija filma novinara Damjanovića. Pružićemo miran civilizivan otpor proruskoj propagandi u Crnoj Gori. Bilo je manjeg negodavanja ali momcima iz Miholjskog zbora smo objasnili da su naše metode isključivo demokratske”, naveo je Zeković na Tviteru.

Filipović je ranije pozivao državne organe da pokrenu proces protiv Damjanovića zbog učešća u borbama na stranim ratištima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve