Četvrtak, 22 Februara, 2024
Rubrika:

ZBOG LICEMJERJA ZASLUŽILI PAKAO: Zaštitinici pedofila najavili ritual ”krvi i tla” posvećen očuvanju porodičnih vrijednosti!?

Podgoričko tužilaštvo je prije nekoliko mjeseci pokrenulo izviđaj protiv MCP i njenog direktora Jovana Joanikija Mićovića, zbog navodnog prikrivanja pedofilije. Metodije Ostojić je aktera pedofilskih i gej skandala, koji važi za glavnog makroa u svetosavskoj sekti, Nikolaja Stamatovića 9. avgusta proizveo u čin igumana manastira Zlateš u blizini Bijeloga Polja (Tomaševo). Krajnje je bizarno i nevjerovatno licemjerno da takva lica mogu da govore o zaštiti porodičnih vrijednosti.

Ratnohuškačko-pedofilska svetosavska sekta (SS) poznata pod akronimom SPC, uoči Parade ponosa koja će se održati u Podgorici u subotu 8. oktobra,  organizovaće, kako su najavili „Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice“.

Kako je saopšteno iz crnogorskih ćelija sekte, koje se vode pod kodnim imenima Mitropolija crnogorsko-primorska i Eparhija budimljansko-nikšićka, 7. oktobra, ispred operativnog centra SS takozvanog ”Hrama Hristovog vaskrsenja” u Podgorici održaće se ritual ”krvi i tla”.

Ritual će predvoditi lideri crnogorskih filijala SS Jovan Nedostojni Mićović i Metodije Ostojić.

”Zbog činjenice da se i u našoj državi održavaju manifestacije koje svojim djelovanjem direktno razaraju Bogom blagosloveni brak i porodicu, urušavaju tradicionalne vrijednosti, a u isto vrijeme osjećajući odgovornost za sebe, svoje porodice, djecu i otadžbinu, pa i za one koji su i sami u zabludi, Mitropolija crnogorsko-primorska i Eparhija budimljansko-nikšićka organizuju „Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice“, saopšteno je na sajtu crnogorske filijale svetosavske sekte u izlivu neopjevanog licemjerja.

ZA OVO TREBA DA IDU DIREKTNO U PAKAO: Zaštitnici pedofila će da predvode ritual posvećen zaštiti porodičnih vrijednosti!?

Interesantno je da se SS u Crnoj Gori buni zbog Parade ponosa, iako se zna da su čelnici njene crnogorske filijale Mićović i Ostojić duboko umiješani u zaštitu pedofila koji dominiraju u ovoj organizaciji.

Podsjetimo, podgoričko tužilaštvo je prije nekoliko mjeseci pokrenulo izviđaj protiv MCP i njenog direktora Jovana Joanikija Mićovića, zbog navodnog prikrivanja pedofilije. Metodije Ostojić je aktera pedofilskih i gej skandala, koji važi za glavnog makroa u svetosavskoj sekti, Nikolaja Stamatovića 9. avgusta proizveo u čin igumana manastira Zlateš u blizini Bijeloga Polja (Tomaševo). Krajnje je bizarno i nevjerovatno licemjerno da takva lica mogu da govore o zaštiti porodičnih vrijednosti.

Podsjetimo, portal Aktuelno već gotovo dvije godine piše o pedofiliji u SPC i ulozi Mićovića i njegovih funkcionera u prikrivanju pedofilije.

Portal Aktuelno je 2020. godine objavio seriju od tri teksta u kojima smo predočili javnosti kako je SPC u Crnoj Gori na čelu sa Amfilohijem i aktuelnim mitropolitom Joanikijem prikrivala slučajeve pedofilije, pokušavala da ih koristi za političke obračune unutar crkve.

Takođe smo pisali kako su se na teritoriji Crne Gore skrivali opasni članovi kriminalne organizacije zaodjenuti u mantije SPC, na čelu sa glavnim makroom Stamatovićem.

Bivši đakon SPC Bojan Jovanović, u maju prošle godine na promociji svoje knjige “Ispovest Kako smo ubili Boga” je otvoreno optužio Joanikija Mićovića da je prikrivao slučajeve pedofilije. 

I sam Jovanović bio je na meti pedofila u crkvi. Pokušao je da ga seksualno zlostavlja nekadašnji zloglasni episkop Zvorničko-tuzlanske eparhije (BiH) Vasilije Kačavenda koji je ukazom SPC 2012. penzionisan.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

11 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
04.10.2022-14:13 14:13

Može jedan moleban za svu nevinu djecu koju su popovi crkve Srbije zlostavljali? Svaka se tajna na zemlji otkrije, i vaše će pa makar trebao cijeli vijek!

Pe Pera
05.10.2022-14:07 14:07
Reply to  Tihana

aha ali su iz zato hrvatski nadbiskupi pogrejavali u Jasenovcu i bacali u jaruge da im bude ljepše…. Umukni više sa ovom demagogijom

COL
04.10.2022-16:49 16:49

1. Moleban je štih proba da li postoji i dalje energija za destrukciju.
2. Moleban se igra po direktnom diktatu SNSa i AV iz Beograda u cilju spašavanja rusofilskoveljesrpske armade donekle razbijene djelovanjem ANB Crne gore.
3. U zavisnosti od energije koja se razvije na molebanu, đe će se manipoulisati vjerskim i nacionalnim ośećanjima građana planirati će se dalje aktivnosti.
Dosta ste zla nanijeli prostorima bivše Juge i vrijeme vam je da se vrnete Isusu i pravoj vjeri isusovoj.

Pe Pera
05.10.2022-14:04 14:04
Reply to  COL

Jel si ovo sam smilia ili te neko pomoga, a ? Priznaj…..

Ha20
05.10.2022-23:34 23:34
Reply to  Pe Pera

Hoce tebi da prizna BURO iz Rovaca. Ne zaboravi na tvoj svakodnevni ritual tamo na livadi iza stale. Mozes da se valjas i sa samarom na ledjima posto ti je adrealin toliko skocio da nisi u stanju da stanes sa sirenjem tvojih fekalija na ovome portalu. Fuj vucibatino srbaljska.

TV_EU
04.10.2022-16:52 16:52

Umjesto da popovi Crkve Srbije budu među svojima u LGBT paradi i na taj način ih podrže oni protestvuju protiv svojih prirodnih nagona !? ‘Narode” koji vjeruješ ovim popovima , zar ne vidite da su licemjeri , intimno pripadaju LGBT zajednici a javno ih napadaju.

Pe Pera
05.10.2022-14:06 14:06
Reply to  TV_EU

Pa na LGBT paradu poziva jedna gospoja cijeli crnogrski anrod da bidne kulturan a ne popovi, menjate teze…..

Ha20
05.10.2022-23:38 23:38
Reply to  Pe Pera

A tebe BURO na gej festu poziva tvoj mentor i svetosavski mega peder Micevic Joanikije Micika kako mu ti tepas. Najaca svetosavska SPC sekta je leglo pedera i pedofila a tamo kobajagi promotiraju familijarne vrijednosti.

Pe Pera
05.10.2022-14:11 14:11
Reply to  TV_EU

Nijeće da budu kao Vuksanović Stanković koja kaže da ništa lijepše od gej parade nema. Živjela kultura i savremen poglijed na svijet!
FALA, NE FALA….. Narode koji živiš ođje vidš kuda te vodi bagra!

Qrta
05.10.2022-10:23 10:23

Ma džabe urličete, znam da pišete po diktatu ali što reče pok Djole, NEKO TO ODGORE VIDI SVE…….

Ha20
05.10.2022-23:31 23:31
Reply to  Qrta

Ma ti sve znas ufucana ulicarko i Kacevandin Prdoguze. Ti znas ko se vozi u limuzini a ko ide pjeske, ko koliko zaradjuje i kako zivi a najbolja si muljatorka u kreiranju novih profila :(