Četvrtak, 22 Februara, 2024
Rubrika:

ZAŠTITNICI PEDOFILA IZ SS ORGANIZOVALI RITUAL ”KRVI I TLA”: Sramne poruke – ”paradama nameću poremećeni sistem”, dobili amin od funkcionera Vlade i Noćnih vukova!

Sve ove poruke pročitane su u prisustvu potpredsjednika Vlade Vladimira Jokovića, bivšeg premijera Zdravka Krivokapića i nekadašnjeg šefa ANB Dejana Vukšića. Na skupu su primjećeni i pripadnici ozloglašenih Noćnih vukova. Skupu je prisustvovao i predsjednik skupštinskog Odbora za ljudska prava Jovan Vučurović. Ipak, ritualu SS prisustvoao je veoma mali broj ljudi, svega par stotina, što je znak da građani sve više postaju svjesni zlokobne prirode ove parareligijske organizacije.

Ratnohuškačko-pedofilska svetosavska sekta (SS) poznata pod akronimom SPC  organizovala je danas, ritual ’’krvi i tla’’ pod kodnim imenom „Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice“ ispred njihovog operativnog centra – takozvanog ”Hrama Hristovog vaskrsenja” u Podgorici.

Ritual koji je održan povodom Parade ponosa koja je zakazana za subotu u Podgorici, predvodili su lideri crnogorskih filijala SS Jovan Nedostojni Mićović i Metodije Ostojić.

Sa tog ritauala poslate su brojne sramne poruke o Montenegro Prajdu, gdje je pročitan proglas ”sveštenstva i eparhija SPC”.

“Živimo u vremenu nagonskog totalitarizma, gdje su grijeh, samoživost, samoljublje i lične sklonosti pojedinaca postavljene kao mjera ljubavi istine i slobode. A zapravo su degradacija, izopačenje i obesmišljavanje i ljubavi i istine i slobode. I u našem glavnom gradu održavaju se parade i performansi koji imaju za cilj da nam pod vidom ljudskih prava nametnu poremećeni sistem vrijednosti koji je usmjeren da ugrozi ionako ugrožene i poljuljane tradicionalne porodične vrijednosti i odnose”, stoji, između ostalog, u proglasu svetosavske sekte.

Suočeni smo sa pravom najezdom isopačenih vrijednosti, dodali su.

“Protivimo se paradama u kojima učestvuju i bogohule i skrnave ikone svojom kostimografijom i ismijavaju vjeru pravoslavnu koja je bila i ostala temelj našeg naroda, a izopačenim vrijednostima koje propagiraju izruguju se hrišćanskoj tradiciji, potkopavajući porodicu i državu. Pozivamo vlast da zaštite i narod i državu, a naročito djecu koja su još od škole izložena sadržajima LGBT propagande i ideologije”, dodali su.

Sve ove poruke pročitane su u prisustvu potpredsjednika Vlade Vladimira Jokovića, bivšeg premijera Zdravka Krivokapića i nekadašnjeg šefa ANB Dejana Vukšića. Na skupu su primjećeni i pripadnici ozloglašenih Noćnih vukova. Skupu je prisustvovao i predsjednik skupštinskog Odbora za ljudska prava Jovan Vučurović.

Ipak, ritualu SS prisustvoao je veoma mali broj ljudi, svega par stotina, što je znak da građani sve više postaju svjesni zlokobne prirode ove parareligijske organizacije.

foto Dan
foto Dan

Joanikije je rekao da se boreći za očuvanje porodice bori “i za očuvanje našeg naroda”.

– Pokazali ste brigu i za svoju otadžbinu. Mi kao hrišćani moramo se podruditi da naše nasljeđe očuvamo i unaprijedimo – ocijenio je on.

Rađanje djece je nazvao samožrtvovanjem i onda je uručio odlikovanja za ispunjenje Božje zapovijedti “rađajte i množite se…” za nekoliko porodica sa mnogo djece. Ni ovaj put Joanikije se nije oglasio povodom ozbiljnih slučajeva pedofilije unutar Crkve Srbije, gdje su u toku istražni postupci.

Kako prokletog raspopa Mićovića nije sramota da govori o razvratu i nemoralu i da sebe promoviše kao zaštitnika ”porodičnih vrijednosti” ostaće vječna misterija. S obzirom da je visoki funkcioner zločinačke SS, poznate po licemjerju i lažima, njegovo ponašanje i ne mora da čudi.

ZA OVO TREBA DA IDU DIREKTNO U PAKAO: Iznevjerili braću pedofile

Koliki je Mićović bestidni licemjer kada govori o ’’zaštiti porodičnih vrijednosti’’ najbolje govori podatak da su on i njegov kolega Metodije Ostojić, koji će predvoditi današnju lakrdiju ispred Hrama, duboko umiješani u zaštitu pedofila koji dominiraju u ovoj organizaciji.

Podsjetimo, podgoričko tužilaštvo je prije nekoliko mjeseci pokrenulo izviđaj protiv MCP i njenog direktora Jovana Joanikija Mićovića, zbog navodnog prikrivanja pedofilije. Metodije Ostojić je aktera pedofilskih i gej skandala, koji važi za glavnog makroa u svetosavskoj sekti, Nikolaja Stamatovića 9. avgusta proizveo u čin igumana manastira Zlateš u blizini Bijeloga Polja (Tomaševo).

Stoga je krajnje bizarno i nevjerovatno licemjerno da takva lica mogu da govore o zaštiti porodičnih vrijednosti.

Nikolaj Stamatović – glavni makro u SS, veoma pogođen odlukom

Portal Aktuelno već gotovo dvije godine piše o pedofiliji u SPC i ulozi Mićovića i njegovih funkcionera u prikrivanju pedofilije.

Portal Aktuelno je 2020. godine objavio seriju od tri teksta u kojima smo predočili javnosti kako je SPC u Crnoj Gori na čelu sa Amfilohijem i aktuelnim mitropolitom Joanikijem prikrivala slučajeve pedofilije, pokušavala da ih koristi za političke obračune unutar crkve.

Takođe smo pisali kako su se na teritoriji Crne Gore skrivali opasni članovi kriminalne organizacije zaodjenuti u mantije SPC, na čelu sa glavnim makroom Stamatovićem.

Bivši đakon SPC Bojan Jovanović, u maju prošle godine na promociji svoje knjige “Ispovest Kako smo ubili Boga” je otvoreno optužio Joanikija Mićovića da je prikrivao slučajeve pedofilije. 

I sam Jovanović bio je na meti pedofila u crkvi. Pokušao je da ga seksualno zlostavlja nekadašnji zloglasni episkop Zvorničko-tuzlanske eparhije (BiH) Vasilije Kačavenda koji je ukazom SPC 2012. penzionisan. Kačavenda važi za rodonačelnika pedofilske struje u SS.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bogi
08.10.2022-02:19 02:19

Sta vama smeta moleban za ocuvanje porodice e pa nama smetaju one zastave kod manastira sto ste ih postavili prije dva mjeseca i ako bog da brzo ce da se sklone jer im nije onamo mjesto dosta je bilo milovih usranih komita