Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Više gradova na sjeveru i dalje bez struje

Najboljih 14 montera CEDIS-a iz Ulcinja, Herceg Novog, Kotora, Nikšića, Šavnika i Žabljaka doputovalo u Berane kako bi pomogli kolegama da otklone probleme na mreži, naročito u Andrijevici, koja je i najteže pogođena nedavnim nevremenom

Uslijed kvara na Trafostanici 110/35 kV Berane više gradova na sjeveru ostalo je sinoć bez struje, prenosi Portal RTCG.

Najboljih 14 montera CEDIS-a iz Ulcinja, Herceg Novog, Kotora, Nikšića, Šavnika i Žabljaka doputovalo u Berane kako bi pomogli kolegama da otklone probleme na mreži, naročito u Andrijevici, koja je i najteže pogođena nedavnim nevremenom.

Dio seoskog područja Andrijevice vec šest dana nema električnu energiju.

Iako su u svojim regionima imali dosta posla prethodnih dana, čim su zavrsili, krenuli su da pruže pomoć i, kako kažu, neće dozvoliti da korisnici u Andrijevici Novu godinu dočekaju u mraku.

“Doputovali smo u Berane da bi pomogli našim iscrpljenim kolegama u sanaciji dalekovoda, da što prije Beranci dobiju napajanje električnom energijom. Kolege iz Nikšića, Šavnika i Žabljaka uložiće svaki atom snage. Imali smo i mi kvarova i oštećenja na našim dalekovodima, inače bi ranije došli da pružimo neophodnu pomoć kolegama iz Beranama”, kazao je Radun Aleksić, elektomonter Regiona Pljevlja, Šavnik.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve