Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Tužilaštvu još nije dostavljen obdukcioni zapisnik: Vještače dva telefona Stamatovića i snimke sa nadzornih kamera

Kako su podsjetili, po nalogu tužilaštva izuzet je video materijal sa nadzornih kamera po pravcu kretanja, koji će biti predmet analize

Višem državnom tužilaštvu još nije dostavljen zapisnik nakon završene obdukcije tijela Danilovgrađanina Miloša Stamatovića, potvrdili su za Portal Analitika iz Višeg državnog tužilaštva.

Podsjećamo, Portalu Analitika je prošle sedmice iz Višeg državnog tužilaštva saopšteno da je obdukcija završena i da se čeka obdukcioni zapisnik.

“U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obaviještena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tijela muškarca M.S, čije beživotno tijelo je izvučeno iz rijeke u mjestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tijela. Obdukcioni zapisnik još uvijek nije dostavljen tužilaštvu”, saopšteno je iz Višeg tužilaštva.

Kako su podsjetili, po nalogu tužilaštva izuzet je video materijal sa nadzornih kamera po pravcu kretanja, koji će biti predmet analize.

“Izuzeta su i dva telefona od lica M.S, koji će takođe biti predmet određenih vještačenja. Nakon prikupljenih svih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu”, saopštilo je Tužilaštvo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve