Direktor Uprave policije Veselin Veljović kazao je da nijesu dobijali direktne zahtjeve od policije Malte u vezi s ubistvom malteške novinarke Daphne Caruana Galizia.

“U vezi sa ubistvom malteške novinarke Daphne Caruana Galizia, Uprava policije nije dobijala direktne zahtjeve od policije Malte. Izvršenim provjerama utvrđeno je da ubijena novinarka kao ni osumnjičeno lice Y.F. nijesu posjećivali Crnu Goru”, kazao je Veljović, navedeno je na Tviter nalogu Uprave policije.

Naglašava da policija Malte od Uprave policije nije tražila bilo kakve provjere za crnogorsku kompaniju koja gazduje vjetroelektranom “Možura”, firma Možura Wind Park, kao ni lica u tom društvu.

“Uprava policije nije od policije Malte dobijala zahtjeve za provjere firmi koje se pominju u medijima da su povezane sa VE „Možura” kao ni za eventualne povezanosti sa državnim zvaničnicima Crne Gore. U slučaju konkretnih zahtjeva od policije Malte u vezi sa slučajem ubistva novinarke Daphne Caruana Galizia, Uprava policije će postupati blagovremeno i tim zahtjevima će dati prioritet u svom radu”, naveo je Veljović

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve