Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu u lokalu u Tuzima

Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti na štetu drugog fizičkog lica, u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Policija je uhapsila S.S. (40) iz Tuzi zbog izazivanja opšte opasnosti u jednom ugostiteljskom objektu u Tuzima.

Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti na štetu drugog fizičkog lica, u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Naime, 8. septembra oko 00.45 časova, dok se nalazila u jednom ugostiteljskom objektu u Tuzima, jedna osoba je upotrijebila je vatreno oružje – pištolj marke „Pietro Beretta” cal. 7.65 mm. On je tada ispalio hitac u pod lokala, dok se u tom objektu nalazio veći broj gostiju. Tada su od rikošeta metka dvije osobe lakše povrijeđene što je konstatovano u ljekarskim izvještajima”, naveli su iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio policijske službenike da na licu mjesta izvrše uviđaj i preuzmu dalje mere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja. Tokom istrage pronađen i izuzet pištolj marke „Pietro Beretta“ u kojem se nalazilo šest čaura.

“Uvidom u snimke sa video nadzornih kamera uočeno je lice koje je upotrijebilo oružje, te je policija preduzela aktivnosti u cilju identifikacije i utvrdila da je riječ o S.S. iz Tuzi. Osim toga, u službenim prostorijama Odjeljenje bezbjednosti Podgorica prikupljena su obavještenja od više lica, na okolnosti pomenutog događaja. Po nalogu postupajućeg tužioca S.S. je uhapšen i priveden postupajućem tužiocu, te istražnom sudiji Osnovnog suda koji mu je odredio pritvor do 30 dana”, zaključuju u policiji.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve