Utorak, 28 Maja, 2024
Rubrika:

Sutomore: Tri policajca ranjena u ugostiteljskom objektu, za počiniocem se traga

Trojica policajca, kako nezvanično saznaje Portal Analitika, radili su kao obezbjeđenje, kada je došlo do tuče

Tri osobe ranjene su tokom noći između subote i nedjelje u diskoteci “Habana” u Sutomoru, saopšteno je Portalu Analitika iz Višeg državnog tužilaštva.

Trojica policajca, kako nezvanično saznaje Portal Analitika, radili su kao obezbjeđenje, kada je došlo do tuče. Oni su intervenisali i tom prilikom zadobili više ubodnih rana nožem.

Prema pisanju Primorskog portala, osumnjičeni za krivično djelo je iz Novog Pazara. Šta je motiv ranjavanja za sada nije poznato javnosti.

Uviđaj je obavila dežurna tužiteljka Ana Radović.

“Za mogućim izvršiocem se traga. U toku su saslušanja svjedoka. Uviđaj smo jutros izvršili u diskotici “Habana” u Sutomoru. Preduzimaju se dokazne radnje”, kazala je Radović za Portal Analitika.

Jedan od policajca zadobio je pet ubodnih rana.

“Jedno od tri lica teško je povrijeđeno, dva lica su sa lakšima povredama, ali povrede su na takvim mjestima, pa su mogle ugroziti vitalne organe”, saopštila je Radović.

Kako nezvanično saznajemo počinilac je iz Novog Pazara a u toku je saslušanje svjedoka kako bi se došlo do identiteta i mjesta na kojem se nalazi počinilac.

Djelo je kvalifikovano kao teško ubistvo u pokušaju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
17.07.2022-19:47 19:47

A “odlicno su odradili posao u diskoteci”trojica protiv jednog i dozvolise da ih izbuca ka sito,obuceni samo za bacanje suzavca i gumenih metaka.