Petak, 14 Juna, 2024
Rubrika:

Rudnik uglja donirao 25.000 eura Kliničkom centru Crne Gore

Tim povodom, izvršni direktor naše kompanije Nemanja Laković poručio je da se na ovaj način, još jednom, manifestovala društveno-odgovorna politika RUP-a

Rudnik uglja AD Pljevlja (RUP) donirao je Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) vrijednu donaciju u iznosu od 25.000 eura.

Tim povodom, izvršni direktor naše kompanije Nemanja Laković poručio je da se na ovaj način, još jednom, manifestovala društveno-odgovorna politika RUP-a.

“Stabilan zdravstveni sistem je temelj sigurne i kvalitetne zdravstvene zaštite naših građana. Naša obaveza je da, i na ovaj način, pomognemo najranjivijim kategorijama ljudi u društvu, da vodimo računa o unapređenju zdravstvenih usluga i javnog zdravlja”, rekao je Laković i dodao da će poslovodstvo Rudnika uglja, kao jedno od najznačajnijih privrednih društva, i ubuduće znati da prepozna projekte i potrebe od javnog interesa.

Riječ je o nastavku realizacije četvorogodišnjeg Sporazuma o finansiranju projekata KCCG-a u vrijednosti od 300.000 eura koji je potpisan krajem decembra 2019. godine između energetskih kompanija Elektroprivrede Crne Gore (EPCG), Rudnika uglja AD Pljevlja (RUP), Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) i KCCG-a. Navedenim Sporazumom donatori su se obavezali da u će periodu od 2020. do 2023. godine na godišnjem nivou uplaćivati po 25.000 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve