Barska policija je uhapsila D.M (34) iz Podgorice i F.R (35) zbog sumnje da su tokom jula počinila dva razbojništva, razbojničku krađu i dvije krađe na štetu više turista i građana Bara, u periodu od 15. jula do 1. avgusta, saopštili su iz Uprave policije.

Foto: Ilustracija

”Cetinjska policija je, na zahtjev barske policije, lišila slobode F.R. (35) iz ovog grada zbog sumnje da je bio saučesnik u krivičnom djelu razbojništvo koje je, kako se sumnja, izvršio D.M”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz policije, D.M. i F.R. su uz krivičnu prijavu privedeni tužilaštvu u Baru zbog osnovane sumnje da su počinili navedena djela.

Na osnovu kriminalističke obrade policija je došla do sumnje da je ovo lice počinilo i jedno razbojništvo na teritoriji Podgorice o čemu su obavješteni pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica radi daljih aktivnosti.

”D.M. je, sumnja se, razbojništvo u Podgorici počinio 9. juna na način što je fizički napao žensku osobu kojoj je tom prilikom otrgnuo torbu kada je otuđio novac i mobilni telefon”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, ovo lice je podgorička policija potraživala u cilju lišenja slobode, i nakon informacije da je lišen slobode u Baru, protiv ovog lica lica je podnijeta krivičnu prijavu državnom tužiocu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krvično djelo razbojništvo.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve