Subota, 24 Februara, 2024
Rubrika:

Prst viška: Lažne vijesti ispostava BIA-e IN4S-a i Borbe o gestikulaciji Sonje Milatović

''Činjenice ukazuju da odbornica Demokratske partije socijalista, Sonja Milatović nije neprimjerno gestikulirala tokom sjednice Skupštine opštine Nikšić''

Svađe, uvrede, tuče i nepristojno ponašanje nije nešto što je strano među crnogorskim poslanicima i odbornicima, pa ni njihovim kolegama širom svijeta, piše portal Raskrinkavanje.me.

Ono što nam takođe nije strano, kako kažu, je da pojedini mediji u skladu sa politikom koju zastupaju i partijama koje (ne) podržavaju izvještavaju potpuno pristrasno i manipulišu činjenicama.

”To je nedavno bio slučaj sa objavama na portalima Borba, IN4S i Portal 083 koji su objavili informaciju da je odbornica DPS-a Sonja Milatović na sjednici Skupštine opštine Nikšić, prilikom glasanja za popunu dnevnog reda, uputila gestikulacijom neprimjeran odgovor predsjedniku Skupštine opštine, Nemanji Vukoviću”, piše portal Raskrinkavanje.me.

Vijest o neprimjerenom ponašanju odbornice DPS-a u nikšićkom parlamentu se proširila i na društvenim mrežama.

Fotografija je prethodno objavljena na sajtu Opštine Nikšić.

Povodom objavljene fotografije i navoda da je pokazala srednji prst u Skupštini opštine Nikšić, oglasila se odbornica DPS-a, Sonja Milatović.

Na zvaničnom veb sajtu te partije je objavljen demanti, u kojem je istaknuto da je fotografija pogrešno interpretirana, te da se “jasno vidi gotovo skupljena šaka Milatovićeve i podignuta ruka njene koleginice koju žele da predstave kao srednji prst”.

”Kada se fotografija zumira može se prebrojati pet prstiju odbornice Milatović i očigledan je “višak”. Takođe, ono što bi trebalo da predstavlja “srednji prst” je u potpuno neprirodnom položaju na šaci”, navodi portal Raskrinkavanje.me.

Predsjednik SO Nikšić, Nemanja Vuković kojeg su pojedini mediji i pomenuli u naslovu teksta, u izjavi za Raskrinkavanje naveo je da nije primijetio tokom sjednice da je odbornica Milatović neprimjerno gestikulirala tokom sjednice.

”Dakle, činjenice ukazuju da odbornica Demokratske partije socijalista, Sonja Milatović nije neprimjerno gestikulirala tokom sjednice Skupštine opštine Nikšić. Iz tog razloga, objave ocjenjujemo kao lažnu vijest”, zaključuje portal Raskrinkavanje.me.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
28.11.2023-16:05 16:05

Ako je neko vaspitan i ima izuzetno korektno ponašanje u opštinskom parlamentu onda je to ona
Primjer za sve poslanike
A opštinu treba tužiti ko je stavio ovu sliku a njihovoj stranici

dpero
28.11.2023-17:09 17:09
Reply to  Nikola

Stavili su N,Vukovic i Kovaeic Subara, sve im je prevara i laz, cetnbici marsi9raju kroz Niksic ai lkroz CG!!!!MRS!!

Kotor
29.11.2023-09:13 09:13

Đubrad
Provaljeni ste u svakom pokušaju vašega nesojluka.

Piki 81
29.11.2023-11:06 11:06

Ma otkud njoj srednji prst ?!