Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Vaskršnji praznici simbolišu novo rođenje, trijumf života i ljubavi nad smrću i mržnjom

Svim građanima i građankama pravoslavne vjeroispovijesti kao i onima koji slave Vaskrs prema julijanskom kalendaru, svještenstvu Crnogorske pravoslavne crkve kao i svještenstvu Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, u svoje lično i u ime Liberalne partije, srdačno čestitam ovaj veliki hrišćanski praznik, saopštio je Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije

Svim građanima i građankama pravoslavne vjeroispovijesti kao i onima koji slave Vaskrs prema julijanskom kalendaru, svještenstvu Crnogorske pravoslavne crkve kao i svještenstvu Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, u svoje lično i u ime Liberalne partije, srdačno čestitam ovaj veliki hrišćanski praznik, saopštio je Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije.

“Vaskršnji praznici simbolišu novo rođenje, trijumf života i ljubavi nad smrću i mržnjom, pa neka nam upravo te vrijednosti budu poruka i vodilja u međuljudskim odnosima. Uvažavajući drugog i drugačijeg mi prihvatamo život sa svim njegovim različitostima, što je vjekovna karakteristika upravo crnogorskog društva. Želim vam da Vaskrs provedete radosno, srećno i zdravo, u krugu porodice i dragih ljudi, dijeleći radost sa svakim čovjekom dobre volje. Hristos vaskrse”, poručio je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve