Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

Popović: Okloniti sve prepreke i predrasude kako bi se ženama omogućio jednak položaj u društvu

On je kazao kako je neophodno da kao svjesni i savjesni pojedinci, stalno radimo na otklanjanju svih prepreka izazvanih predrasudama i neznanjem te da ženama omogućimo jednak položaj u svim pravima, da bez osjećaja straha ili nepoželjnosti mogu da budu na svakom mjestu kao prve među jednakima

Svim ženama, građankama Crne Gore, u ime Liberalne partije i svoje lično ime, čestitam međunarodni Dan žena, 8. mart, kazao je predsjednik LP-a Andrija Popović. 

“Jednake šanse, jednakost pred ljudima i pred zakonom osnov je slobodnog i otvorenog društva u kojem svako ima pravo na ličnu sreću bez obzira na bilo kakvo lično svojstvo”, naveo je Popović u čestitki.

On je kazao kako je neophodno da kao svjesni i savjesni pojedinci, stalno radimo na otklanjanju svih prepreka izazvanih predrasudama i neznanjem te da ženama omogućimo jednak položaj u svim pravima, da bez osjećaja straha ili nepoželjnosti mogu da budu na svakom mjestu kao prve među jednakima.

“Promišljajući o sopstvenoj ulozi u kreiranju bolje budućnosti ovog društva, želim vam da današnji dan provedete srećno, nastavljajući da jačate sebe i sopstvene potencijale u koje zajedno vjerujemo”, zaključio je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve