Utorak, 16 Jula, 2024
Rubrika:

Počela sanacija klizišta Sokolovina: Radulović saopštio da će radovi biti završeni do oktobra naredne godine

Počeli su radovi na sanaciji klizišta Sokolovina na putu Mojkovac-Đurđevića Tara. Radove su obišli ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović, direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović i predsjednik Opštine Mojkovac Vesko Delić, saopšteno je iz Vlade

Počeli su radovi na sanaciji klizišta Sokolovina na putu Mojkovac-Đurđevića Tara. Radove su obišli ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović, direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović i predsjednik Opštine Mojkovac Vesko Delić, saopšteno je iz Vlade.

“Realizacijom ovog projekta biće riješen jedan od dugogodišnjih problema na ovoj dionici puta. Vrijednost ovog projekta je 10,6 miliona eura, a radovi će biti završeni do oktobra naredne godine”, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović.

Direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović poručio je da je ovo značajan projekat, ne samo za opštinu Mojkovac, već i za dio koji gravitira ka Đurđevića Tari i Pljevljima.

„Ovo je jako važan putni pravac za turizam, a radi se o sanaciji nestabilne kosine i izgradnji galerije u dužini od nekih 400 metara“, kazao je Vuksanović.

Predsjednik opštine Mojkovac, Vesko Delić, poručio je da je Opština Mojkovac važno saobraćajno čvorište te da su u procesu realizacije brojni projekti.

„Nadamo se da ćemo početkom godine imati i aktivnosti vezano za projekat na mostu koji je dio regionalnog puta ka Beranama, a vodi ka razvojnom projektu, skijališta Žanske u Mojkovcu, na našoj strani Bjelasice, kao i radovi na galeriji u Sokolovini koji je jako važan projekat Uprave za saobraćaj i investitora koji je preuzeo posao na samom projektu”, zaključio je Delić.

Ministar Radulović obišao je i radove na izgradnji regionalnog puta Mojkovac – Lubnice, dionica Mojkovac – Vragodo, kao i radove na sanaciji klizišta Gojakovići na putu Mojkovac-Đurđevića Tara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve