Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Osumnjičen maloljetnik: U dvorištu škole “Sergej Stanić” metalnom šipkom napadnut učenik drugog razreda

Policiji je juče u  08.40 časova prijavljeno da je u dvorištu SSŠ Sergije Stanić u Podorici fizički napadnut učenik drugog razreda te škole i da je tom prilikom te da je povrijeđen. Njega je metalnom šipkom npovrijedio maloljetnik

Maloljetnik iz jedne srednje podgoričke škole osumnjičen je da je juče metalnom šipkom u dvoriši srednje škole “Sergej Stanić” u Podgorici napao učenika te škole.

Policiji je juče u  08.40 časova prijavljeno da je u dvorištu SSŠ Sergije Stanić u Podorici fizički napadnut učenik drugog razreda te škole i da je tom prilikom te da je povrijeđen. Njega je metalnom šipkom npovrijedio maloljetnik.

Pripadnici pšdgoričke policije izašli su na lice mjesta, te izuzeli video materijal sa nadzornih kamera, kao i metalnu šipku.

“Oštećenom je u medicinskoj ustanovi ukazana ljekarska pomoć, te su od njega i od svjedoka događaja prikupljene izjave. Policija je nadalje, operativnim radom na terenu, došla do saznanja da je izvršilac maloljetno lice, učenik trećeg razreda druge srednje škole u Podgorici”, kazali su iz policije.

Tužilac koji je obaviješten o događaju kvalifikovao je krivično djelo nasilničko ponašanje i naložio da se protiv osumnjičenog maloljetnika podnese krivična prijava u redovnom postupku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve