Subota, 3 Juna, 2023
Rubrika:

Na putu Berane-Rožaje obustavljen saobraćaj za šlepere i kamione sa prikolicom

Iz ove institucije, saopšteno je, da se u Crnoj Gori u nižim regijama saobraća po suvim kolovozima, dok na sjeveru i u nekim centralnim predjelima ima poledice

Na putu Berane -Rožaje došlo je do obustave saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere zbog snijega, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Iz ove institucije, saopšteno je, da se u Crnoj Gori u nižim regijama saobraća po suvim kolovozima, dok na sjeveru i u nekim centralnim predjelima ima poledice.

Na dionici Šavnik –Žabljak saobraćaj je moguć  za putnička i kombi vozila. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje zbog snijega.

Iz AMSCG-a, upozorili su na opasnost od odrona na putevima duž klisura i usjeka. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja, prilagođena vremenskim uslovima i stanju na putevima.

Na putu Dinoša-Cijevna Zatrijebačka zbog bušačko minerskih radova, saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila, u periodu od osam do 16 časova.

Zbog radova na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica, na dionici Komanski most-skretanje za Bandiće, preporučuje se opreznija vožnja.

Iz  AMSCG-a javljaju da, prelaz preko graničnih prelaza odvija se bez ikakvih problema, 24 sata nedeljno.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve