Srijeda, 7 Decembra, 2022
Rubrika:

Mijušković: Vojinović iskazao spremnost da se nađe rješenje, do sjutra čekamo odgovor

Ukoliko to ne bude slučaj, najavio je da će radikalizovati proteste

Ministar prosvjete Miomir Vojinović iskazao je spremnost da pokuša da se nađe modalitet kako bi se riješio problem povodom promjene učiteljice u Osnovnoj školi „Olga Golović“, kazao je danas nakon sastanka predstavnik roditelja učenika II-4 odjeljenja Radoje Mijušković.

Mijušković je pohvalio reakciju Ministarstva prosvjete koja je od juče, kako je kazao, bila brza.

„Vojinović nas je primio u zaista jednoj srdačnoj atmosferi i vidi se spremnost da pokuša da se nađe modalitet kako možemo da riješimo ovaj problem. Dogovorili smo se da probaju danas i oni sa njihove strane, i mi da vidimo, pošto i mi imamo neke informacije, da li postoji neko mjesto u toj njihovoj kadrovskoj infrastrukturi gdje je slična situacija da bi se mogla napraviti neka kombinacija koja bi odgovarala i nama, ai ostalima koji su zaposleni i koji bi pristali da naprave neku zamjenu“, kazao je Mijušković.

Ukoliko to ne bude slučaj, najavio je da će radikalizovati proteste.

„Postoji više modela koji su se pominjali na sastanku roditelja vezano za radikalizaciju, vidjećemo kakav će biti ishod razgovora. Do sjutra ćemo da sačekamo da li postoji neka pozitivna varijanta i onda ćemo komunicirati. Gledamo da se to što prije završi povoljno, i po nas i nadležni organ“, poručio je Mijušković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve