Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Marković: I ja sam Boban Batrićević! Nećete nas ućutkati!

''Ovo je samo pokazatelj da Crnom Gorom upravlja Crkva Srbije i Joanikije''

Potpredsjednica Liberalne partija Jelena Marković pružila je podršku kolumnisti Antene M i profesoru na FCJK Bobanu Batrićeviću.

“Ovo je samo pokazatelj da Crnom Gorom upravlja Crkva Srbije i Joanikije. Žele da ućutkaju svakog ko iole spominje Crkvu Srbije u nekom negativnom kontekstu. E nećete nas ućutkati! SPC je okupatorska paramilitarna organizacija u Crnoj Gori!

I JA SAM BOBAN BATRIĆEVIĆ! PODRŠKA! Što se ne brani država od Porfirija i mantijaša, Rakovića, Marića, In-4s propagandista i klerofašista, koji tamo pišu kolumne, koji svakog dana šire zlo po ovoj državi, negiraju postojanje Crne Gore i Crnogorske crkve, kao i samog crnogorskog naroda! Šovinisticka oligarhija od koje građani ove države ne mogu ,,mirno“ da žive.

Malo po malo svakog dana – udaraju sa svih strana na ,,normalne” ljude, koji te teme doživljavaju na građanski i civilizovan način i ne žele bilo kakve rasprave i teme, ali ne daju, hoće da nam stvore drugu Republiku Srpsku. Neće moći!

A, šta je sa onim iz Pljevalja, onim šovinistom od predsjednika, šta je sve izgovorio od kad se nalazi na tom mjestu?! Njega je Tužilaštvo trebalo i moralo da sankcioniše. Ali nije jer to više nije Tužilaštvo Crne Gore već Tužilaštvo Crkve Srbije!

Može se naći stotine kolumni, izjava.

Ovo je na mig Crkve Srbije pokrenuo Abazović i Milatović jer oni ovu crkvu izdižu iznad Crne Gore, mi imamo od Abazovića brutalni udar na slobodu mišljenja i izražavanja! A muk od Tužilaštva! Stop anticrnogorstvu!”, navela je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve