Četvrtak, 30 Novembra, 2023
Rubrika:

Mandić čestitao Kurban Bajram: Zemlju blagostanja graditi zajedno

''Poštujući običaje i porodične vrijednosti, stvaramo važan zalog za budućnost u kojoj su takva životna načela nužnost ukoliko težimo da ih sačuvamo u vremenima koja dolaze''

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je praznik Kurban Bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

“Poštujući običaje i porodične vrijednosti, stvaramo važan zalog za budućnost u kojoj su takva životna načela nužnost ukoliko težimo da ih sačuvamo u vremenima koja dolaze. Crnoj Gori je zaista potrebno da, konačno, zakorači u stvarnu demokratiju gdje se različitosti međusobno uvažavaju i ne predstavljaju prepreku za napredak društva i države. Želim Vam da bajramske dane provedete u miru, zdravlju i sreći sa najbližima, uz nadu da ćemo zemlju blagostanja graditi zajedno”, kazao je Mandić u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan PV
27.06.2023-20:56 20:56

Neka ti te priče vojvodooo, znamo se odavno. Biva poštuješ Bošnjačke a ne priznajes genocid u Srebrenici i pripadaš i sam cetnickom pokretu koji je poklao Bošnjačka na hiljade. Kada priznaš genocid i pokloniš se žrtvama tog genocida možes i čestitati ljudima praznik.