Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

Kuća maslina objavila konkurs za izradu logotipa i poziv za izlaganje domaćih proizvoda

Kako su precizirali, konkursni rad treba da sadrži znak (grafički element) i logotip – ispis sa nazivom KUĆA MASLINA (na crnogorskom jeziku), kao i HOUSE OF OLIVES (na engleskom jeziku), u kolor i u crno-bijeloj verziji rješenja

Kuća maslina objavila je javni konkurs za izradu znaka i logotipa društva, kao i javni poziv za izlaganje i prodaju vlastitih domaćih poljoprivredno-prehrambenih i kozmetičkih proizvoda, suvenira, rukotvorina i prezentaciju usluga ruralnog turizma.

„Predmet konkursa za izradu znaka i logotipa društva je dostavljanje ponuda za kreiranje idejnog rješenja znaka i logotipa za Društvo sa ograničenom odgovornošću „Kuća maslina“ Bar“, navodi se u saopštenju.

Kako su precizirali, konkursni rad treba da sadrži znak (grafički element) i logotip – ispis sa nazivom KUĆA MASLINA (na crnogorskom jeziku), kao i HOUSE OF OLIVES (na engleskom jeziku), u kolor i u crno-bijeloj verziji rješenja.

„Cilj javnog konkursa je da se dobije kvalitetno i autentično rješenje znaka i logotipa društva, a potrebno je da isto bude originalno i jedinstveno, da odražava simboliku masline i maslinovog ulja, multifunkcionalnosti objekta „Kuće maslina“ kao centra razvoja crnogorskog maslinarstva“, istakli su.

Neophodno je, dodaju oni, da idejno rješenje znaka simbolizuje djelatnost „Kuće maslina“ i tradiciju bavljenja maslinarstvom u Crnoj Gori, te da sa odgovarajućom grafikom bude adekvatan reprezent „Kuće maslina“ u Crnoj Gori i u inostranstvu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve