Petak, 1 Marta, 2024
Rubrika:

Grupa Makadam i arhitekta Pavle Popović dobitnici Nagrade ”19. decembar”

Podsjećamo Nagrada ''19. decembar'', dodjeljuje se svake godine u decembru povodom praznika Glavnog grada, za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom radu i djelovanju u svim oblastima ljudskog stvaralaštva

Žiri za dodjelu Nagrade “19. decembar” za 2023. godinu donio je odluku da ova prestižna nagrada Glavnog grada bude dodjeljena grupi Makadam, za 45 godina rada i postojanja grupe i Pavlu Popoviću, arhitekte, za cjelokupno životno djelo u oblasti arhitekture i urbanizma.

Iz Glavno graada podsjećaju da je za ovogodišnju Nagradu “19. decembar” podnijeti su predlozi za 12 kandidata, od kojih je 11 ispunilo formalno – pravne uslove za dodjelu.

Žiri u sastavu prof. dr Tatjana Novović, predsjednica i članovi: prof. dr Maja Kostić Mandić, prof. dr Nenad Vujadinović, prof. dr Vuko Domazetović, prof. mr Aleksandar Vujović, doc. dr Milena Lipovina Božović, doc. dr Mehmed Đečević, dr Momčilo Vuksanović, dr Andrija Mikulić, Vuksan Simonović, Srđan Dido Stanojević i Miodrag Živković, odluku o dodjeli Nagrade “19. decembar” za 2023. godinu, donio tajnim glasanjem.

Podsjećamo Nagrada “19. decembar”, dodjeljuje se svake godine u decembru povodom praznika Glavnog grada, za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom radu i djelovanju u svim oblastima ljudskog stvaralaštva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve