Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je saopštio da je Crna Gora uspješno završila veliku borbu za najsvetije vrijednosti – za ljudske zivote.

Milo Đukanović

“Crna Gora se uspješno izborila sa koronavirusom. Nema više oboljelih. Uspješno je završena ova faza velike borbe za najsvetije vrijednosti-za ljudske zivote. Državni organi i crnogorsko društvo u cjelini pokazali su zavidan nivo odgovornosti u suočavanju sa ovim novim izazovom,a zdravstveni sistem organizovanost , posvecenost i kompetentnost”, napisao je Đukanović na Twitteru.

Prema njegovim riječima sve državne institucije, počev od Vlade, policije, vojske, pa do lokalnih uprava, inspekcijskih i komunalnih službi, iskazali su veoma ozbiljan napredak u pogledu funkcionalnosti,kao i izuzetnu požrtvovanost, hrabrost i odgovornost.

“Nezamjenjivi volonteri, na čelu s Crvenim krstom, i izdašni donatori, mnogobrojni domaći, a važno je naglasiti i veoma renomirani inostrani prijatelji i investitori. Sve ovo je razlog za zadovoljstvo i iskrenu i duboku zahvalnost. Sada moramo biti isto tako odgovorni i odlučni u saniranju socijalnih i ekonomskih posljedica pandemije”, zaključio je Đukanović.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve