DPS Kolašin: Nova podmetačina Demokrata

"Kad očiste svoje dvorište, mogu početi da se bave parkovima - od gradskih ka nacionalnim", dodaje se u saopštenju DPS Kolašin

Opštinski odbor DPS Kolašin ocijenio je danas da nakon što je potpredsjednik Demokrata – Momo Koprivica, senzacionalno objavio fotografije posječenih stabala, osnovano sumnjamo da su na fotografijama zapravo prikazani rani radovi njegovog kolege iz Kolašina – Martinovića, kada je sa obronaka Komova namjeravao da se vine u preduzetničke visine.

-Dakle, ili su u PR timu Demagoga “promašili” folder sa fotografijama, ili je Koprivica želio da crnogorsku javnost, ali i svoje partijske kolege, podsjeti na “zasluge” jednog od svojih kolega iz predsjedništva partije. Šta god da je u pitanju, nijesmo previše radoznali, ali smo dužni da Demagoge po ko zna koji put opomenemo da povedu računa svaki put kada pokušaju da podmetanjima skrenu toliko željenu medijsku pažnju, valjda u nedostatku one političke i svake druge. Na kraju, imamo poruku za njih: kad očiste svoje dvorište, mogu početi da se bave parkovima – od gradskih ka nacionalnim. Do tada, ostaje im jedino prašina, medijska i svaka druga, a i ona polako iščezava – zaključuje se u saopštenju.

Komentari

avatar