Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Dobri uslovi za vožnju

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, kazali su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili na moguće sitnije odrone duž klisura i usjeka.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije će saobraćaj biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta, kao i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Na regionalnom putu R-13, na dionici Bioče-Mateševo, od Nožica do Lopata, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od deset do 14 sati.

Na regionalnom putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog radova biti obustavljen od deset do 14 sati.

Saobraćaj na dionici regionalnog puta R-20 Tušina – Šavnik zbog radova će biti obustavljen od devet do 12 sati, i od 13 do 16 sati.

Sabraćaj na na magistralnom putu M-1 Petrovac-Bar-Ulcinj na dionicima Krtolska raskrsnica-Petrovac i Lepetani-Krtolska raskrsnica zbog asfalitranja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine –Dračenovac u mjestu Rožaje promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na magistralnom putu Virpazar – Podgorica, na kružnom toku Zabjelo promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide saobraćaja ne duže od 30 minuta – od 22 sata do četiri sata ujutru.

Saobraćaj na magistralnom putu Jasenovo polje – Šavnik zbog radova na putu promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8 Lipci-Grahovo–Vilusi i Debeli Brijeg–Kotor saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati zbog asfaltiranja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve