Subota, 3 Juna, 2023
Rubrika:

Boban Batrićević pozvan u Vašington na Molitveni doručak

Fakultet za crnogorski jezik i književnost drži veoma značajnim što će profesor FCJK biti prisutan na tako važnome događaju đe će u sklopu dvodnevnoga programa imati prilike da američku i svjetsku javnost upozna s dešavanjima u crnogorskome društvu

Profesor Fakulteta za crnogorski jezik i književnost Boban Batrićević pozvan je u Vašington na 71. Molitveni doručak.

“Molitveni doručak je tradicionalno okupljanje svakoga prvog četvrtka u februaru na kome se srijeću lideri, političari, biznismeni, intelektualci iz svih krajeva svijeta. Od mandata američkoga predśednika Dvajta Ajzenhauera Molitvenome doručku pored kongresmena prisustvuje i američki predśednik”, saopšteno je sa FCJK-a.

Fakultet za crnogorski jezik i književnost drži veoma značajnim što će profesor FCJK biti prisutan na tako važnome događaju đe će u sklopu dvodnevnoga programa imati prilike da američku i svjetsku javnost upozna s dešavanjima u crnogorskome društvu, ruskome i srpskome uticaju koji destabilizuju našu državu te o sve većim prijetnjama po mir u regionu Zapadnoga Balkana.

“Tokom boravka u Sjedinjenim Američkim Državama Batrićević će se sresti i s predstavnicima brojne crnogorske dijaspore”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
13.01.2023-16:30 16:30

LIJEPA VIJEST !
za dobijeni poziv za SAD !
SREĆAN PUT !

kotoranka
14.01.2023-01:14 01:14

Bravo, Bobane. Iskreno se radujem. Zasluzeno. Sretan put.