Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Mješoviti timovi policije danas čuvali korita rijeka, privedene četiri osobe

Mješoviti timovi Uprave policije će, poručuje on, u narednom periodu svakodnevno vršiti obilaske rječnih korita sa ciljem trajnog zaustavljanja nelegalne eksploatacije šljunka

Službenici Uprave policije su shodno planiranim aktivnostima na suzbijanju nelegalne eksploatacije šljunka u koritu rijeke Morača i drugih rijeka, realizovali više akcija koje su prvi put sprovodili mješoviti timovim policije (Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, Sektor za borbu protiv kriminala iz Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenje finansijskih istraga i pripadnici Posebne jedinice policije), korišćeni su i službeni dronovi, naveo je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

“Tom prilikom je četri lica dovedeno u Odjeljenje bezbjednosti Podgorica i nakon uzetih izjava čeka se stav nadležnog tužilaštva”, rekao je Adžić.

Mješoviti timovi Uprave policije će, poručuje on, u narednom periodu svakodnevno vršiti obilaske rječnih korita sa ciljem trajnog zaustavljanja nelegalne eksploatacije šljunka.

“U radu će biti korišćeni službeni dronovi koji će izviđanjem umnogome doprinijeti lakšem detektovanju ovih nelegalnih radnji”, naveo je Adžić.

Vlada je objavila spisak firmi i pojedinaca za koje tvrdi da nelegalno eksploatišu šljunak iz rijeka

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve