Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Sutjeska na velikom ispitu na sjeveru Evrope

Sutjeska je napadački zakazala u prvom meču, sada želi bolju igru u ofanzivi. Trener Savović se u tome suočava sa izazovima – zbog problema sa vizom u ekipi neće biti Libijaca Zika Alharaiša i Fahd Mohamad a Filip Knežević je i dalje povrijeđen

Fudbaleri Sutjeske sjutra veče gostuju Klaksviku u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Prvi meč je završen bez golova.

Pred poslednji trening odrađen u Nikšiću trener prvaka Crne Gore svjestan je važnosti duela koji očekuje njegov tim:

“Očekuje nas eliminacioni meč, nemamo prava na grešku . Nijesmo iskoristili prednost domaćeg terena pa idemo na Farska ostrva da pobijedimo. Nadamo se da ćemo doći do bolje igre, ekipu smo osvježili jer je u prvom duelu falilo svježine i hitrine” kazao je Milija Savović za TV Nikšić.

Sutjeska je napadački zakazala u prvom meču, sada želi bolju igru u ofanzivi. Trener Savović se u tome suočava sa izazovima – zbog problema sa vizom u ekipi neće biti Libijaca Zika Alharaiša i Fahd Mohamad a Filip Knežević je i dalje povrijeđen:

“U meču protiv Jedinstva smo izmiksali sastav, odmorili igrače koji će iznijeti teret na Farskim ostrvima, i koji su igrali u prethodnim mečevima, sad imamo bolji uvid u mogućnosti svih igračs” osvrnuo se Savović i na startnu remi u novoj sezoni prvenstva Crne Gore, na gostovanju u Bijelom Polju.

“Malo smo opreznije ušli u prvi meč nijesmo znali šta da očekujemo od rivala, sada je mnogo lakše. Na Farskim ostrvima idemo na pobjedu koja bi nam donijela prolaz u drugu fazu” kratko je poručio Miloš Drinčić, defanzivac Sutjeske

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija između Klaksvika i Sutjeske igra se u srijedu veče i počinje u 20 sati.

IzvorRTNK

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve