Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Vulin: Srbija nije i neće uvoditi sankcije Rusiji

''Srbija je jedna od posljednjih država u Evropi, država koja nije uvela sankcije Rusiji i neće uvoditi sankcije Rusiji''

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija nije i da neće uvoditi sankcije Rusiji.

“Evropa je skup teritorija, ne skup država, niti ih ko šta pita, niti o sebi sami odlučuju, drugi im biraju i prijatelje i neprijatelje. Srbija je jedna od posljednjih država u Evropi, država koja nije uvela sankcije Rusiji i neće uvoditi sankcije Rusiji”, rekao je on na “Krajiškom crkveno-narodnom saboru Krušedolska zvona 2022′ ” kod manastira Krušedol na Fruškoj gori, prenio je njegov kabinet.

Vulin je rekao da Srbi, bez obzira gdje žive, moraju da budu “jedinstven politički narod” i da o nacionalnim pitanjima zajedno donose odluke.

On je ocijenio da “drugi” ne vole kad Srbija “progovori”, jer to znači da je Srbija “jaka i ujedinjena”.

“Nije Republika Srpska nastala voljom velikih sila, već je nastala potrebom srpskog naroda da se jasenovački genocid nikada više ne ponovi, da više nijedno srpsko dijete ne ostane bez zaštite svoje države. I zato, ne puštamo više nikad nikome da odlučuje o nama umjesto nas”, kazao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivan
28.05.2022-19:39 19:39

Smije li se dogodit Srebrenicki genocit jos nedje ili ste odustali od najavljenog na Cetinju -gledajte svoj dom i svoju Drzavu ocete da da vi odlucujete o drugim narodima kako da zive u svojoj drzavi Putinovu skolu morate zaboravit bar u CG !

Sara
28.05.2022-22:11 22:11
Reply to  Ivan

Lepo vam je rekao da ste muve zunzare bez svoje vojske i da bi vas naštelovala policijska konjička brigada. Varošica Cetinje nikome nije bitna jer ste sirotinja …

Ha20
29.05.2022-00:34 00:34
Reply to  Sara

Sarice gnjido smiri malo svoje strasti, nadji nekog karonju koji ce ti ubrizgati serum za psiholoski mir a ako si od one druge sorte onda sebi nabavi neki dildo XXXL velicine posto je ocigledno da si toliko ruzna i frustrirana da te niko nece pa kokodaces ovde na portalu non stop o nama crnogorcima i Cnoj Gori.

Mirko
29.05.2022-09:18 09:18
Reply to  Ha20

Sta je nervozni ? Istina pogadja. Saro bravo za komentar.

Ha20
29.05.2022-22:36 22:36
Reply to  Mirko

Svaka istina im dvije strane a o vasoj istini znaju sve republike bivse Jugoslavije od devedesetih pa do danas. To sto podrzavas tvoju Saru ti nesto slabo prolazi na ovom portalu.

Ha20
29.05.2022-00:47 00:47

Bas lijepo Nindzo Vulovcu koji je zavrsio vojni rok u roku od sedam dana a devedesetih godina se krio po Beogradskim coskovima kao bijedni ljigavac dok su hiljade mladih Srba ginuli kao goveda po bivsoj Jugoslaviji. Tebe i Anu Brnabu je Pizdousti strateski postavio na te funkcije koje obavljate danas u srbistanu ne zato sto ste intelegentni vec zbog toga sto ste glupi i poslusni. Na kraju vam cestitam ako ste izabrali Ruse umjesto Evrope tako da se civilizovani svijet moze konacno ograditi od zla kao sto ste vi srbalji. ” Cast mnogim dobrim Srbima kojih nije mali broj ”… Pročitaj više »

dpero
29.05.2022-14:07 14:07

Srecan sam stonijsam srbijanac, setac opanaka!

Vihor
30.05.2022-09:53 09:53

Posto toliko ” srbujes” kso seselj nekada,dobro bi bilo da objasnis svoje porijeklo.Seselj je bar fer ispao.Sna se da je to bratstvo cispo hrvatskog podrijetla,sa ogromnim brojem ustasa u drugnom svetskom ratu,koji du napravili velike zlocine prema srpskom narodu.Seseljevi su komvertrirali u srbe sto je ok.Isto kao kusturica koji je iz gacka romskog podrijetla sada je nemanja.Licno pravo.Brena,njegomir dilvana,dzevad galijasevic Srbin.Visedecenijdki navodni strucnjak za bezbednost srpskini ruski spijun.I to je po meni ok.Pravo na izbor.Moji prijatelji iz beograda sa kojim druzim decenijsma,kazu da je vulin navodno cincar.Nista ptotiv.Neka po ocu i majci,ne tetki iz kanade koja mu je haha,poslaka 250.000… Pročitaj više »