Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Stanić: Očekujemo uspješan završetak pet godina duge borbe za smanjenje akciza na gorivo

Prema njegovim riječima, poslije uspješne borbe za obezbjeđivanje neradne nedjelje i praznika za desetine hiljada radnika, pravednijeg Zakona o PIO, povećanja minimalne plate i penzije, smanjena poreskog opterećenja zarada – na njim je da, zajedno sa socijalnim partnerima, nastave snažnu borbu za poboljšanje standarda svih naših sugrađana

Građanima Crne Gore čestitamo Prvi maj – Međunarodni praznik rada, sa željom da svaki naredni praznik dočekamo u boljem, pravednijem i socijalno odgovornijem društvu. Borba za dostojanstven život svakog građanina Crne Gora mora postati središnja tema našeg društva i SDP će kao i do sada dati puni doprinos da do toga dođe.

Naša partija će, kao i do sad, ostati pouzdan partner sindikatima i radničkim udruženjima u borbi za njihova prava”, saopštio je Mirko Stanić Šef Medijskog tima i član Predsjedništva SDP-a.

Prema njegovim riječima, poslije uspješne borbe za obezbjeđivanje neradne nedjelje i praznika za desetine hiljada radnika, pravednijeg Zakona o PIO, povećanja minimalne plate i penzije, smanjena poreskog opterećenja zarada – na njim je da, zajedno sa socijalnim partnerima, nastave snažnu borbu za poboljšanje standarda svih naših sugrađana.

“Narednih dana očekujemo i uspješan završetak pet godina duge borbe za smanjenje akciza na gorivo, a sigurni smo da će ta i ostale socijalno odgovorne mjere u narednom periodu značajno poboljšati život građanima i privredi u ovim izazovnim vremenima. Zbog toga, svim građanima Crne Gore, iskreno i s poštovanjem želimo srećan Prvi maj –
Mešunarodni praznik rada”, zaključio je Stanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sreten_V
02.05.2022-22:11 22:11

Pet godina!? Sitnica! Pa i život je tren u vječnosti!