Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Nikolić bi da priča o svemu samo ne o poslovima Đukanovića

Reagovanje na tvrdnje portparola DPS-a Miloša Nikolića

Poslanik bivšeg režima opet podmeće umjesto da odgovori kako je zloupotrijebio jednu porodičnu tragediju iz 2008. i transponovao u jul 2009. samo da bi pokušao da spasi svog partijskog šefa, kazao je Nikola Marković u reagovanju na tvrdnje portparola DPS-a Miloša Nikolića.

“Kad može za to što ne bi podmetao i za moje obrazovanje. I da tu ne ostane ništa nedorečeno, ja sam se školovao radeći, a nije mi tata osnivao i poklanjao of šor firme po Djevičanskim ostrvima, niti omogućavao da se bogatim na račun građana Crne Gore. To je pitanje sistema vrijednosti. Očito Nikolić hoće da priča o svemu osim o poslovima Đukanovića. Tu ne traži papire”, navodi Marković.

,,O mom radu i stručnosti najbolje govore prestižne nagrade za novinarstvo od državnih pa do onih iz EU, a navjiše upravo intervju u kome se njegov lider preznojavao zbog toga što je uhvaćen u neistinama”, kaže Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nevena
08.10.2021-22:00 22:00

MARKOVICU Da znas koliko si se ti naslapao i proneverio para i stanova nebi bio na slobodu nego bi bijo u prdaru za svaku podvalu i laz koje si bogastvo stekao sa ledja gtadjana CG  !